Magyarul
In english
Deutsch
KÉPEK
Telephely
Webshop elerhetőség
Rendeles, információ:
+36 20 299 6159
Felni számítás
Szélesség ET
szám
Eredeti felni
Új felni
Eredeti felnihez képesti igényelt szélesítés: mm
2004-2012 Folyamatos bővülés és fejlődés szakasza

A rendszerváltást követő piaci normalizálódásként az ezredfordulón olyan fémmegmunkálással kapcsolatos igények jelentkeztek a piacon, mely arra ösztönzött minket, hogy 2004-ben megalapítsuk családi vállalkozásunkat.
   A család egyes tagjai által felhalmozott szakmai tudás lehetővé tette, hogy igen rövid idő alatt biztos vevőkört alakítsunk ki főként a járműtechnikával kapcsolatos egyedi gyártások terén. Ezen a területen szerzett tapasztalatok és a piaci változások arra ösztönöztek minket, hogy mind a CNC technológia mind a sorozatgyártás felé nyissunk. Így 2008-ra a gyártási palettánk tovább szélesedett.
   A 2009 elején a kialakuló gazdasági válság kezelése miatt, cégünk újabb beruházásokba kezdett, amely során egy köszörűs részleget alakítottunk ki és új szakképzet embereket is felvettünk. Emellett szoros együttműködésbe kezdtünk a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karával. A kölcsönös segítségnyújtáson túl a műszaki fejlesztésekben és az oktatás különböző területein is jól együtt tudunk működni.
   2010-ben ismét a géppark fejlesztésébe fogtunk, és egy Deckel Maho Gildemeister DMC 635 V típusú 3 tengelyes CNC marógépet vásároltunk, mely Heidenhain mérőlécekkel van felszerelve. A két CNC marógépünkkel így gyorsabban és megbízhatóbban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.
   2011-ben tovább szélesítettük cégünk profilját, így most már teljes értékű autószerelő részleggel is rendelkezünk. 4 tonnás csápos autóemelő, 22"-ig használható kerékkiegyensúlyozó gép és 24"-ig használható kerékszerelő gép áll rendelkezésünkre az autószerelési munkáknál.
   2012-ben a kereskedelmi termékek forgalmazását is elkezdtük. Főként prémium kategóriájú autóalkatrészek kereskedelmével foglalkozunk, mint például DBA féktárcsák, Motul olajok, ACL csapágyak, K&N szűrők, Deutsch csatlakozók… Ezen termékeinket főként azoknak ajánljuk akik gépjárműveiket fokozott igénybevételek között használják.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az alábbiakban vannak kiváló szakmai tapasztalataink:
 • rozsdamentes és szén acélok, alumíniumok, színesfémek, műanyagok hagyományos és CNC forgácsolása
 • kisebb fém alkatrészek hagyományos ívhegesztése, és argon védőgázas hegesztése
 • egyedi gyártás
 • nagy szériák gyártása
 • nagy pontosságú alkatrészek gyártása
 • sík és hengeres felületek nagypontosságú köszörülése
 • különböző nyersanyagok beszerzése és méretre vágása
 • performance autoalkatrészek forgalmazása
   Megfelelő minőségű gyártást a nagy tapasztalat mellett a folyamatos továbbképzés is biztosítja. Vállalkozásunk tagjai eddig a következő szakmai végzettségekkel rendelkeznek: 

 • műszaki doktori fokozat (PhD)
 • okleveles gépészmérnök – gyártástechnológia, CNC megmunkálás
 • okleveles gépészmérnök – CAD/CAM rendszerek, CNC programozás
 • CNC gépkezelő és programozó szakképesítés
 • minőségirányítási rendszerfejlesztő (TÜV)
 • szakközépiskola – fémfogácsolási szakember
   A folyamatos minőségfejlesztés alapvető célunk, ezért a rendszeres gépkarbantartások mellett új, nagypontosságú gépekkel bővítjük gépparkunkat, melyeken folyamatosan képzett munkatársaink dolgoznak.
 
vissza a CÉGÜNKRŐL fő oldalára
Fő tevékenységünk:
CNC esztergálás, CNC marás, CNC megmunkálás, hagyományos megmunkálás, hegesztés, tuning és egyedi alkatrészek illetve kis- és nagysorozatok gyártása.
2004-2019 © Gépész Tuning Kft.